Clocker
Відкрити застосунок

Видалення облікового запису Clocker

На цій сторінці ви назавжди видаляєте свій обліковий запис Clocker. Увійдіть тим самим записом, яким користуєтеся в застосунку, і все буде готово у два кроки.

Що видаляється

Ваш обліковий запис Clocker і спосіб входу (пошта з паролем або Google), особистий профіль Clocker із контактними даними, ваші налаштування та доступ до всіх команд.

Що залишається

Ваша картка працівника залишається в кожного вашого роботодавця в Clocker, з усім, що на ній є, включно з контактними даними, скопійованими на неї з вашого профілю. Залишаються і записи обліку робочого часу та кадрові записи, які він веде. Це записи роботодавця, а не наші, і в більшості випадків закон зобовʼязує роботодавця їх зберігати, тому ми не видаляємо їх на ваш запит. Щодо всього, що в них є, звертайтеся безпосередньо до роботодавця - він вирішує, що видаляється.

Строк 40 днів

Обліковий запис деактивується одразу, а дані остаточно видаляються приблизно через 40 днів. Якщо до того часу ви увійдете у застосунок Clocker, запис відновиться і все залишиться на місці.

Увійдіть, щоб продовжити

або

Входите за номером телефону? Такий запис видаляється у застосунку Clocker, у Налаштуваннях.

Не можете увійти, але хочете видалити запис? Напишіть нам на info@s-labz.com